Waarom Compac composiet?

Compac composiet

COMPAC composiet is een Spaanse multinational die  zich heeft toegelegd op de productie en distributie van marmer en kwarts. Kwarts is het hoofdbestanddeel van composite aanrechtbladen. COMPAC is opgericht in 1975 en is het eerste bedrijf in Spanje dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van marmer en kwarts. COMPAC produceert 4,5 miljoen vierkante meter natuursteen dat geschikt is voor zowel consumenten als de zakelijke markt, voor zowel binnen als buiten. Een ontzettend groot bedrijf, dat met meer dan 400 professionele  mensen in dienst, als doel hebben de service van COMPAC keer op keer te verbeteren. COMPAC produceert diverse stenen met verschillende pluspunten. Denk hierbij aan het mooie design, makkelijk en goed schoon te houden en licht gewicht aan stenen wat makkelijk in te bouwen is. Ook is het resistent tegen vlekken en andere narigheden.

Wij bevelen de composiete aanrechtenbladen van COMPAC van harte aan. De duurzame productie, de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van het bedrijf hebben ons aangenaam verrast. De oppervlakken zijn erg mooi en geschikt voor zowel binnen-en buitenruimtes. De stenen zijn goed te behandelen, goed geschikt tegen warmte en beschikbaar in allerlei kleuren en maten.

COMPAC composiet onderscheidt zich van andere spelers in de markt op onder andere:

 

waarom-compac1

Eigenschappen Compac Composiet

 

Afwerkingen:

Wij leveren een afwerking voor elke ruimte. De COMPAC range heeft een grote verscheidenheid aan afwerkingen, hoeken en vlakken om uw droom uit te laten komen. Informeer bij uw offerte wat u het liefste ziet!

buttons_59 GEPOLIJST
Een gladde en glanzende afwerking; zeer licht en helder en gemakkelijk schoon te maken.
buttons_62 Mat
Een natuurlijk uitziende niet-glanzende afwerking wat zeer soepel en aangenaam aanvoelt.
buttons_66 GEBOUCHARDEERD
Een homogene afwerking met veel grip, wat ruw aanvoelt. grip, ruw aan
buttons_69 SILKEN *
Een satijnen afwerking met een oppervlak dat soepel is gegroefd.
buttons_72 OVO
Een matte afwerking met een glanzende toplaag wat het best gespiegeld kan worden aan een ‘eischaal’.

Randafwerkingen:

waarom-compac