Vensterbanken

Wij leveren niet alleen aanrechtbladen en keukenwerkbladen, wij kunnen ook uw vensterbanken een mooie upgrade geven. Een mooie brede vensterbank of stevige dorpels van natuursteen zorgen altijd voor sfeer in huis. Onze fabriek maakt vensterbanken op maat en geheel naar uw wens. Overweegt u om een nieuwe vensterbank aan te schaffen? Aarzel dan niet en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wenst u meer informatie? Bel ons dan, wij staan voor u klaar.

Vensterbanken met uw eigen ‘touch’

Onze leveranciers maken vensterbanken, aanrechtbladen en dorpels in composiet, graniet, terrazzo en keramiek in tal van kleuren en uitvoeringen. Daarin zijn wij specialist!  Wij werken met de topfabrieken van de wereld: Silestone en Compac. Zij leveren de kwaliteit die wij van ze eisen. Een natuurstenen product moet immers een mensenleven meegaan. U kunt meer informatie over Silestone en Compac vinden via de link op onze homepage.

Installatie en informatie

De vensterbanken zijn te monteren door de handige doe-het-zelver maar natuurlijk kunnen wij ook een gespecialiseerde professional de installatie laten verzorgen bij u thuis. Naast natuursteen voor diverse toepassingen hebben wij een schitterende collectie kranen, spoelbakken die passen bij uw interieur.

U kunt in de offerte-aanvraag precies aangeven waar wij u mee van dienst kunnen zijn. Een combinatie van materialen is zeker ook mogelijk. Vraag het ons gewoon! Onzeker over kleuren en materialen? Wij hebben stalen op voorraad die wij u kunnen toesturen. Ook is een persoonlijk consult bij u thuis geen enkel probleem voor ons.

Meer weten over onze service en  grantie.  Kijk dan op de homepage!