Terrazzo

Wie een vintage aanrechtblad zoekt, komt meestal uit bij handelaren in oude bouwmaterialen. Het nadeel hiervan is wel dat die handelaren vaak de hoofdprijs vragen en de aanrechtbladen sterk vervuild en of beschadigd zijn. Geen nood. Wij leveren  gloednieuwe terrazzo  – ook wel granito genoemd – aanrechtbladen met dezelfde look en feel als vroeger bij oma thuis. Terrazzo wordt gemaakt van een mengsel van marmer, natuursteenkorrels en cement en is door nieuwe technieken oersterk.

Bovendien is er een veel breder scala aan kleuren mogelijk. Naast verschillende tinten cement kunnen in het mengsel ook glasscherfjes, spiegeldeeltjes en parelmoer worden toegevoegd om een unieke uitstraling te bewerkstelligen.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij houden onze prijzen laag omdat wij niet werken met dure tussenpersonen en hoge overheadkosten. Dat is in uw voordeel. Onze service is er echter niet minder om. Onze dienstverlening is optimaal  klantgericht. Wij omarmen de doe-het-zelver maar staan met ons team van professionals ook klaar voor mensen met twee linkerhanden.

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen!