Tafelbladen

Bij aanrechtblad-kopen.nl verkopen wij niet alleen aanrechtbladen. De geavanceerde machines in de natuursteen fabriek van onze leveranciers zijn prima in staat om naast keukenbladen ook tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken in de door uw gespecificeerde afmetingen te snijden. Voor natuurstenen werkbladen zijn wij dan ook voor zowel particulieren als bedrijven het eerste aanspreekpunt. Neem gerust een kijkje op onze site. Als u interesse heeft in het op maat laten maken van een werkblad van natuursteen, neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Creëer meer sfeer in uw badkamer met een badkamerblad van natuursteen

Een natuursteen oppervlak zal ook niet misstaan in uw badkamer. We hebben een tal van mogelijkheden voor het opfleuren van badkamer of doucheruimte. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige granieten vloer of deurplint? Een andere mogelijkheid is een badkamerblad van terrazzo, fraai afgewerkt met stukjes glas of pareltjes. Of wat dacht u van een uitsparing van composiet welke u als voorraadplank kunt gebruiken voor shampoo, conditioner, toiletrollen en meer. Voor meer van ideeën kunt u de afzonderlijke product pagina’s van de badkamerbladen in de verschillende materialen die wij op onze site aanbieden, door te nemen.

Spoelbakken en kranen – Wij leveren ook accessoires

Wij leveren ook accessoires voor uw aanrechtblad zoals spoelbakken en kranen. U kunt er dus voor kiezen om niet alleen een tafelblad door ons op maat te maken, maar deze ook meteen te voorzien van een spoelbak en kraan. Door te kiezen voor een combinatie bespaart u veel geld en gedoe. Wij snijden namelijk meteen de uitsparingen waar de wasbak terecht komt voor u uit zodat deze door ons ter plekke geïnstalleerd kan worden. Na afloop hoeft u dan enkel de spoelbak aan te sluiten op de waterleiding. U kunt dit het beste laten doen door een ervaren loodgieter.

Zoveel verschillende tafelbladen – hoe maak ik een keus?

Ziet u door onze enorme voorraad tafelbladen even de bomen niet meer door het bos? Geen probleem. Wij hebben een bescheiden showroom waar u langs kunt komen om verschillende soorten natuursteen met elkaar te vergelijken. Het is ook mogelijk om een aantal proef tegels en spoelbakken bij u thuis te leveren zodat u op uw gemak de verschillende combinaties kunt bekijken.

Heeft u naar aanleiding van onze website of de staaltjes die u heeft ontvangen vragen, of heeft u deskundig advies nodig, dan laten we u niet in de steek. Onze medewerkers van de klantendienst staan voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen. Vul het contactformulier op onze site in of pak de telefoon op om onze klantenservice te bereiken. U kunt ook gebruik maken van onze Live Chat functie.

Wanneer u eenmaal een keus heeft kunnen maken, dan kunt u op onze site een offerte aanvragen. Geef aan ons alle maten door van de tafelbladen die u wilt laten leveren en vermeld eventuele extra details zoals speciale afwerkingen, extra accessoires zoals spoelbak en kraan en natuurlijk uw persoonsgegevens. We dragen er zorg voor dat u zo snel mogelijk een prijsopgave op maat ontvangt.