Waarom Silestone Composiet?

Silestone Composiet

Silestone Composiet is één van de marktleiders op gebied van natuurstenen aanrechtbladen.  Silestone is het composietmerkvan het Spaanse Cosentino, wereldleider op het gebied van de productie van kwartsoppervlakken. Consentino is over de gehele wereld actief en levert behalve aan de luxe keukenzaken ook  aan ons. Daar zijn wij best trots op.

De comppsoiet producten die Silestone vervaardigd, maken van elke keuken een pareltje. Silestone composiet is  hygiënisch door een bepaalde bewerking die uniek is in de markt. Bovendien  zijn de aanrechtbladen beschikbaar in tal van kleuren en kleurschakeringen.

Silestone composiet onderscheidt zich van andere spelers in de markt op onder andere:

waarom-silestone

 

Afwerkingen:

buttons_59 GEPOLIJSTGepolijst is een glanzende afwerking.  De fijne kleur, het gladde gevoel en de glanzende afwerking stralen helderheid en netheid uit.
5button SUEDE AFWERKINGDe Silestone Suede afwerking is een oppervlak met een opvallende textuur die zacht aanvoelt. Dit geeft een luxueuze uitstraling en een prachtig resultaat.De belangrijkste kenmerken zijn: een luxe, matte afwerking, hoge vlekbestendigheid, opmerkelijk zacht gevoel bij aanraking en kleurvast kleurenpallet.Verder is er geen aanvullend impregneermiddel/ vlekstop nodig, Silestone Suede heeft een prachtige kleur van zichzelf. Deze afwerking is perfect voor toepassing in aanrechtbladen en/of betegeling.De Suede afwerking is beschikbaar in 30 verschillende kleuren.
6button VOLCANO AFWERKINGVolcano is de nieuwste Silestone afwerking. Deze rustieke, zachte afwerking is het antwoord op vragen uit de markt; een uitbreiding van het aanbod voor liefhebbers van materialen met een ruw aspect. Volcano is ook geschikt voor gebruik in verticale toepassingen en aanrechtbladen voor zowel de badkamer als de keuken.Het product is behandeld waardoor het dagelijks onderhoud erg eenvoudig is. Het wordt gemakkelijk met water en zeep schoongemaakt.

Randafwerkingen:

button_58