Onze Prijzen

Wie zegt dat natuursteen kostbaar is? Wij bewijzen het tegendeel! Als u rondkijkt op onze website dan zult u zien dat wij natuurstenen aanrechtbladen, badkamerbladen, vensterbanken, tafelbladen en meer kunnen leveren voor een zeer schappelijke prijs. In tegenstelling tot andere aanbieders, laten wij onze prijzen gewoon zien. U kunt alvast aan de slag met rekenen en u kunt een offerte aanvragen als u er echt klaar voor bent.

Natuursteen prijzen – Prijs tegenover kwaliteit

Vaak is het zo dat u als consument voor een lastige keuze gesteld wordt: kiest u voor kwaliteit of kiest u voor de goedkoopste prijs. Zou het niet mooi zijn als er een gulden middenweg te vinden was, of, nog veel mooier, goedkope producten van hoge kwaliteit. Het laatste klinkt als een droom, maar als wij zijn van mening dat wij aan dit label voldoen.

Wij leveren enkel aanrechtbladen en andere natuurstenen producten van A-merken als Silestone en Compac. U betaalt echter niet de enorme bedragen die u zou verwachten voor keukenbladen van topleveranciers. Wij hebben onze onderneming zo ingericht dat wij geen afweging hoeven te maken tussen prijs en kwaliteit. We zorgen er gewoon voor dat beide in orde zijn.

Voor een meer uitgebreide en specifieke uitleg van onze producten, kunt u de afzonderlijke product pagina’s raadplegen of onze informatieve video’s bekijken.

Waarom zijn wij zo goedkoop?

Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Want, waarom kunnen andere websites dezelfde producten niet voor deze grandioze prijzen aanbieden? Dit heeft alles te maken met de manier waarop wij zaken doen. Zo zult bij ons geen overdreven luxe showrooms aantreffen. We hebben ook geen oneindige voorraad opgeslagen in een groot pakhuis. Al deze zaken zijn misschien leuk voor u als klant totdat u realiseert dat u hiervoor extra moet bijleggen. Want laten we heel eerlijk zijn, u betaalt toch ook liever minder voor uw aanrechtblad?

Een andere reden waarom wij onze producten voor minder kunnen aanbieden, is onze uiterst efficiënte bedrijfsvoering. Naast onze leverancier en onszelf zijn er geen andere partijen gemoeid bij het leveren van uw bestelling. Dit betekent dat wij veel minder kosten maken. Bovendien houden we bescheiden winstmarges aan. Al deze dingen ziet u terug in de prijs.

Heeft u vragen over onze natuurstenen producten, raadpleeg dan onze FAQ of ga naar ons contactformulier. U kunt ook meteen offerte aanvragen door het speciale offerteformulier in te vullen. Zorg ervoor dat u uw afmetingen of keukenplan gereed heeft.