KEUKENBLAD

Met een keukenblad van aanrechtblad-kopen.nl maakt u uw keuken af. Van bladen voor gezellige knusse keukens tot aan de meest exclusieve sierkeukens. Aanrechtblad-kopen.nl heeft voor ieder wat wils. Wij leveren dagelijks op maat gemaakte werkbladen. Daarnaast hebben wij veel ervaring met projecten en het inrichten van professionele keukens.

WELK MATERIAAL IS HET MEEST GESCHIKT VOOR MIJN KEUKEN?

Het maken van de keuze voor uw materiaal is afhankelijk van een aantal factoren. Op de eerste plaats is de uitstraling van het materiaal uiteraard belangrijk. Daarnaast spelen eigenschappen een belangrijke rol. Denk aan  hittebestendigheid en krasvastheid. Ook slagvastheid en de mate waarin materiaal vlekbestendig is wegen mee. Bekijk onze materiaalsoorten.

STEL UW EIGEN WERKBLAD SAMEN

Aanrechtblad-kopen.nl heeft een tool om uw keukenblad samen te stellen. Wij werken met transparante prijzen. Wij geven u direct een prijs van uw werkblad. Kies het materiaal, de dikte, de afwerking en het aantal uitsparingen. Bereken snel en gemakkelijk uw prijs en ontvang een offerte.

 

Offerte aanvragen

INDELING VAN UW KEUKENBLAD

De indeling van uw werkblad is bepalend voor de rest van de levensduur van uw keuken. De plaats van uw kookplaat en spoelblad in natuursteen is niet te wijzigen. Zorg ervoor dat u voldoende werkruimte hebt. Naast koken heeft u vaak ook ruimte nodig om apparatuur te kunnen plaatsen. Denk hier bij de aanschaf van uw werkblad al over na. Twijfelt uw over wat de meest praktische indeling is voor uw keuken? Vraag onze specialisten geheel vrijblijvend om met u mee te denken.

OP MAAT GEMAAKTE BLADEN

High-end natuurstenen keukenbladen leveren is dagelijkse business voor anrechtblad-kopen.nl. Van bladen voor in een op maat gemaakte keuken tot aan keukens in luxe jachten. Ons assortiment natuursteen rijkt verder dan hetgeen op onze website te vinden is. Bekijk onze projecten of neem contact met ons op voor meer informatie.

IKEA KEUKENS

Veel huishoudens hebben een IKEA keuken. Deze worden veelal gekozen om de prijs/ kwaliteit verhouding. Bent u opzoek naar een werkblad voor uw IKEA keuken?Aanrechtblad-kopen.nl heeft een breed assortiment werkbladen voor IKEA keukens. Een ander voordeel; aanrechtblad-kopen.nl is naast de IKEA in Duiven gevestigd! 

ONTDEK ONZE MATERIALEN

Wij leveren aanrechtbladen in de meest voorkomende steensoorten. Bent u op zoek naar meer exclusieve materialen zoals Onyx? Bij aanrechtblad-kopen.nl bent u hiervoor aan het juiste adres! 

Wij denken graag met u mee!

Kom in contact met onze specialisten

Contact