Keramiek

Keramiek is een materiaal dat het laatste decennium steeds vaker in Nederlandse en Belgische huishoudens is terug te zien – en met een goede reden. De unieke kwaliteiten van keramiek maken het materiaal uitzonderlijk geschikt voor keukenbladen. Maar ook tafelbladen, vensterbanken, badkamerbladen en andere oppervlakken kunnen prima van keramiek worden vervaardigd. Neem maar eens een kijkje naar onze introductievideo om te zien hoe veelzijdig keramiek is....verder lezen

Onderhouden van keramiek werkblad

Keramische keukenbladen zijn tamelijk eenvoudig in onderhoud. U moet echter wel opletten dat u niet gebruik maakt van sterke chemische schoonmaakmiddelen en bijtende stoffen. Keramische materiaal is namelijk erg vatbaar voor beide en gebruik van deze middelen kan permanente schade veroorzaken.

Gebruik in plaats daarvan een schone doek met water of een speciaal schoonmaakmiddel voor het reiniger van keramische oppervlakken. Kalkaanslag kunt u gemakkelijk verwijderen met een kleine hoeveelheid azijn.

Keramiek hoeft niet duur te zijn

Keramiek heeft de reputatie erg duur te zijn. We moeten eerlijk zijn, het materiaal, vanwege haar productie proces, duurder dan de meeste andere steensoorten. Maar omdat wij goede contracten hebben met toonaangevende leveranciers van keramiek kunnen wij alsnog keramische aanrechtbladen leveren voor zeer schappelijke prijzen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.