Garantie

Als u er voor kiest om uw huis en keuken in te richten met natuurstenen werkbladen, tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken, dan mag u er vanuit gaan dat deze oppervlakken jaren lang mee  gaan. Door uw vraag naar producten van natuursteen in te laten vullen door aanrechtblad-kopen.nl, weet u zeker dat u nog een ruime tijd kunt genieten van uw inrichting. Wij bieden namelijk garantie op al onze producten.

Op al onze aanrechtbladen en andere natuurstenen oppervlakken zit een garantie van 10 jaar. Dat betekent dat in het geval dat u problemen ondervindt met uw aanschaf bij ons wij, zolang dit binnen de algemene voorwaarden en garantievoorwaarden valt, gratis bij u langskomen om het probleem te verhelpen. Het is overigens helemaal niet bijzonder wanneer onze natuurstenen producten langer mee gaan dan 10 jaar.

Dit alles voor een scherpe prijs

Wij zijn in staat om u top service en gunstige garantievoorwaarden te leveren voor een zeer schappelijke prijs. Neem gerust een kijkje rond op onze site om de prijzen per steensoort en kleur te verkennen. Wij winden er geen doekjes om dat wij goedkoop zijn. U hoeft daarvoor niet eerst een offerte in te vullen. Bij ons merkt u direct de voordelen van een online webshop – in het gemak van het winkelen én in de prijs.

Waarom zijn wij zo goedkoop?

U vraagt zich misschien af hoe wij zo goedkoop kunnen leveren, zonder concessies te maken op kwaliteit en service. Wij geven geen klauwen vol met geld uit aan zaken die niet nodig zijn. Denk hierbij aan een uitbundige showroom of een volgeladen warenhuis. Wij hebben een bescheiden showroom en, als u wilt, kunnen wij ook proefexemplaren van verschillende stenen bij u thuis leveren. Bovendien kunt u op onze site terecht een uitgebreid overzicht van onze producten.

Een andere reden waarom wij zo goedkoop zijn, is omdat we alles rechtstreeks uit de fabriek leveren. Op deze manier kunnen wij natuurstenen aanrechtbladen op maat laten vervaardigen en direct bij de klant, u dus, afleveren zonder dat er nog verschillende schakels tussen zitten. Daarnaast gaan wij niet uit hoge winstmarges waardoor onze prijzen dus laag kunnen blijven. Pak dus vandaag nog uw voordeel en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kijkt u liever nog eventjes rond, dan is dat natuurlijk ook altijd goed. Als u vragen heeft, neem dan eerst een kijkje in onze FAQ om te zien of uw vraag misschien niet al beantwoord is. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met ons team van ervaren adviseurs voor vragen over onze garantie en andere vragen door ons nummer te bellen of het contactformulier op te sturen.