Composiet budgetstenen | Natuursteen aanrechtbladen rechtstreeks uit de fabriek.

Een aanrechtblad kopen is niet iets dat u iedere dag doet. Het is een bepalend element voor in uw keuken en u wilt hier jaren plezier van hebben. U bent op zoek naar kwaliteit, een goede service en een goede prijs. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Composiet met een scherp budget

Een natuurstenen  aanrechtblad van composiet hoeft niet duur te zijn. Uiteraard hebben wij ook topmerken zoals Silestone en Compac in ons assortiment voor scherpe prijzen maar voor de kleinere portemonnee bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden werkbladen met scherpe prijzen en een kwaliteit waar u jaren plezier van hebt. U kunt de composiet budget reeks gebruiken in uw keuken, badkamer maar ook als vloer of op de muur. Doordat wij leveren vanuit onze eigen fabriek kunnen wij u composiet aanbieden met de beste prijs kwaliteit verhouding. Wij leveren natuurstenen aanrechtbladen van composiet aan voornamelijk particulieren in Nederland en België. Graag adviseren wij u dan ook bij uw aankoop. Wij hebben gemerkt dat het vaak appels met peren vergelijken is wanneer u verschillende offertes aanvraag. Helaas worden er op de markt stenen van een slechte kwaliteit aangeboden. Wees hier voor gewaarschuwd. U wilt geen natuurstenen aanrechtblad bestellen waar u later spijt van krijgt. Doordat de aanrechtbladen die wij leveren rechtstreeks vanuit onze fabriek worden geleverd is bij ons de prijs kwaliteit verhouding scherp. Mocht u vragen hebben over composiet en welke serie of prijsklasse het beste bij u past dan staan onze adviseurs voor u klaar.

Een vrijblijvende offerte aanvragen kan in minder dan 2 minuten.

Compac Composiet


Composiet Silestone


Composiet Budgetstenen


Door middel van ons video archief willen wij u graag bekend maken met de verschillende soorten natuursteen.

Wanneer u vragen hebt over composiet van de verschillende merken Silestone of Compac of over de composiet budgetline dan kunt u contact met ons opnemen middels het offerte formulier.

In ons video archief kunt u filmpjes bekijken van onder andere composiet, keramiek, graniet en terrazzo. Ook praktische tips zoals hoe een aanrechtblad in te meten of wat een vlakinbouw uitsparing is worden uitgebreid uitgelegd.

Wat is Graniet?

Wat is Keramiek?

Wat is Terrazzo?

Welke materialen en mogelijkheden zijn er nog meer?

Naast composiet leveren wij nog andere materialen zoals granietkeramiek en terrazzo, deze materialen kunnen naast het composiet aanrechtblad van compac en silestone gebruikt worden voor natuursteen vensterbanken, natuursteen tafelbladennatuursteen badkamerbladen. Tevens hebben wij een ruim assortiment van kranen en spoelbakken.

Bent u overtuigd? Dan kunt u hier een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen.