Prijsdoorbraak! Nieuwe keramieksoorten

Keramiek

De nieuwe collectie keramiek van Ionia is een ware prijsdoorbraak in zijn klasse. De vier nieuwe kleuren variëren van wit tot licht- en donkergrijs en zijn daarom perfect te combineren met zowel donkere als lichte keukens.

Inspiratie

Inspiratie voor de nieuwe collectie werd opgedaan in het drukke Italiaanse stadsleven. Daaraan dankt de collectie dan ook zijn naam; Urban. Ionia probeert met deze nieuwe kleuren rust te brengen in het drukke leven in de Italiaanse stad, en wij brengen dat stukje Italië graag naar Nederland. Door de grote egale oppervlaktes die gecreëerd kunnen worden met het keramiek straalt de nieuwe keuken rust en ruimte uit. Iets waar het in steden als Milaan en Rome nogal eens aan ontbreekt. Daarnaast is de nieuwe collectie door het neutrale karakter goed te combineren met elke keuken. Of uw keuken nu donker of licht is, druk of rustig, met een keramieken werkblad uit deze serie bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Prijsdoorbraak in keramiek

Doordat onnodige schakels uit het productieproces worden gehaald kunnen wij deze nieuwe steensoorten voor een lage prijs aanbieden. Massief zijn alle vier de keramieksoorten al vanaf 185 euro per strekkende meter te verkrijgen, en dat voor een blad van 12 millimeter dik. Heeft u liever een dikker blad? Geen enkel probleem! Voor enkele tientallen euro’s meer dikken wij uw nieuwe werkblad op. Daarmee krijgt uw keuken nét dat beetje extra. Maar bij ons bent u natuurlijk altijd verzekerd van het allerbeste resultaat! Aanrechtblad-kopen.nl staat namelijk garant voor hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kleuren en hoe het er bij u thuis uit zal zien? Neem dan een kijkje in ons assortiment of neemt contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke offerte.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.