Onze showroom in Duiven

Showroom-Duiven-Werkblad

Heeft u op onze website mooie stenen gezien en bent u benieuwd hoe deze er in het echt uitzien? U bent van harte welkom in onze showroom op bedrijventerrein De Nieuwgraaf in Duiven. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste steensoorten voor uw werkblad. Is het een werkblad voor de keuken, de badkamer of misschien wel als balieblad, voor een eerste indruk? Bij Aanrechtblad-kopen.nl kunt terecht voor elke toepassing van de mooiste soorten natuursteen. 

Écht alle steensoorten

In onze showroom hebben wij heel veel stalen. Bij ons vindt u écht alle steensoorten. Van beton tot composiet en van marmer tot terrazzo. Van alle steensoorten hebben wij stalen in de showroom die u kunt bekijken en vasthouden. Een natuurstenen blad is geen simpele aankoop. Dat snappen wij van aanrechtblad-kopen.nl. Wij helpen u graag met de keuze van de juiste steensoort. Elke steensoort kent voor- en nadelen. U vindt alle informatie op onze website maar wij kunnen u er ook alles over vertellen in de showroom.

Óók voor alle accessoires

Daarnaast bent u bij ons ook het juist adres voor alle accessoires die uw werkblad helemaal afmaken. In onze showroom hebben wij allerlei verschillende spoelbakken en kranen staan. Hierdoor ziet u direct wat u koopt en bent u verzekerd van de juiste aankoop. Zo krijgt u altijd precies wat u wilt. Als u van plan bent om naar de showroom te komen is het verstandig om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. Doordat wij op deze manier tijd voor u kunnen reserveren kunnen we in ongedwongen rustig sfeer de beste oplossingen zoeken als het gaat om materiaal en accessoires voor uw werkblad.

Goed bereikbaar

U vindt onze showroom aan de Cartograaf 12 op bedrijventerrein De Nieuwgraaf in Duiven. Deze is door haar ligging aan snelweg A12 gemakkelijk te bereiken. Afslag 27 (Westervoort) is praktisch bij ons om de hoek. Komt u met het openbaar vervoer? Geen probleem! Bus 61 vertrekt elk halfuur vanaf Station Westervoort naar Centerpoort Noord. Stap uit bij halte Duiven, IKEA. Vanaf daar is het slechts 2 minuten te voet naar onze showroom. Onderstaande video geeft alvast een impressie. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in de showroom.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.