Natuursteen voor elke Big Green Egg

Natuursteen-Werkblad-Big-Green-Egg

Een prachtige nieuwe Big Green Egg gekocht en nu op zoek naar een werkblad hiervoor? Een werkblad van Aanrechtblad-kopen.nl geeft de finishing touch aan uw nieuwe barbecue.

Met een natuurstenen werkblad voor uw Big Green Egg bent u helemaal klaar voor het barbecueseizoen. Zo kunt u onvergetelijke momenten creëren, het hele jaar door. Een natuurstenen blad biedt een stevige ondergrond voor uw barbecue. Het gat voor de barbecue wordt uitgevreesd in de Natuursteenfabriek en is precies op maat gemaakt. Hierdoor past uw nieuwe barbecue altijd. Daarnaast geeft een natuurstenen werkblad uw barbecue ook een fantastische look. Want zegt nou zelf; wat is een Big Green Egg zonder prachtig werkblad? Doordat er tussen de barbecue en het werkblad een ruimte van 2 centimeter geeft de barbecue de warmte niet door aan het natuurstenen werkblad. Natuursteen is immers niet altijd even goed bestand tegen hoge temperaturen.

Combineer de Big Green Egg bijvoorbeeld met Belgisch Hardsteen. Het unieke patroon van miljoenen jaren oude fossielen geeft het geheel een prachtige uitstraling. Daarnaast maakt het donkere uiterlijk van het Belgisch Hardsteen een mooi geheel met de natuurlijke houten handvaten van de barbecue. Of combineer de barbecue met beton voor een stoere en robuuste uitstraling. Het groene van de barbecue vormt een prachtig geheel met het Beton Stockholm dat al verkrijgbaar is vanaf slechts 350 euro per strekkende meter.

Een Big Green Egg zorgt voor gezelligheid op heerlijke zwoele zomeravonden of voor welkome warmte tijdens koude winterdagen. Maar een barbecue is niet compleet zonder een natuurstenen tafelblad. Blijf in de warme trend met Belgische Hardsteen of kies voor een meer robuust uiterlijk met beton. Iedereen heeft zijn of haar eigen ideeën en al die ideeën kan Aanrechtblad-kopen.nl voor u realiseren. Zodat u heerlijk kunt genieten van een barbecue met een prachtige uitstraling. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.