Biobased composiet aanrechtblad

Een aanrechtblad uit biobased composiet

De vraag speelt bij ons al geruime tijd; “Wanneer komen fabrikanten met degelijke biobased composieten aanrechtbladen die betaalbaar zijn?” wij vonden het tijd om hier meer verduidelijking in te geven.

 

Is biobased composiet sterk genoeg om in een werkblad te worden verwerkt?

Wat zijn biobased composieten?

Biobased composieten zijn vezelversterkte kunststoffen die geheel of gedeeltelijk bestaan uit hernieuwbare grondstoffen. Zowel het kunststof basismateriaal als de vezelversterking kunnen van natuurlijke oorsprong zijn. Biobased composieten worden bijvoorbeeld toegepast in de bouw, de automobielindustrie en voor behuizingen van elektronica. (Molenveld, K., WUR.nl)

 

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.

OFFERTE