Zelf inmeten werkblad

Zelf inmeten aanrechtblad.

Zelf inmeten aanrechtblad? Als u wilt besparen op uw aanrechtblad dan kunt u deze zelf inmeten. Veel heeft u hier niet voor nodig, namelijk een rolmaat een pen en papier.

Stappenplan Zelf inmeten aanrechtblad .

Zelf inmeten aanrechtblad : Stap 1. Als u begint met inmeten van uw aanrechtblad, begin dan met meten aan de achterzijde. ( indien een eiland aan de lengte zijde) Meet zowel de voor als achterkant van uw keuken. Als beide maten gelijk zijn dan kan u ervan uit gaan dat de muren haaks zijn. Mocht de ene muur langer zijn dan de ander dan dient u uit te zoeken welke muur niet haaks staat

Zelf inmeten aanrechtblad : Stap 2. . U meet de diepte maat van uw keuken. zorg ervoor dat u dit op verschillende plekken doet. Zo weet u zeker dat het blad de juiste diept heeft en de keuken goed tegen de muur staat.

Zelf inmeten aanrechtblad : Stap 3. Meet de hartmaten op van de kookplaat , spoelbak en kraan. Dit kan u doen door in het midden van de kast een streepje te zetten. Zo zit uw kookplaat, spoelbak en kraan altijd in het midden van uw kastje.

Zelf inmeten aanrechtblad : Stap 4. Geef op de tekening duidelijk aan welke kanten er afgewerkt moeten worden met facet , of op gedikt dienen te worden.

Zelf inmeten aanrechtblad : Stap 5. Komt er een achterwand , smetplint of vensterbank? Meet deze ook op dezelfde manier in.

Alles juist op papier?

Stuur uw bevindingen naar aanrechtblad-kopen.nl. Als u al een offerte heeft ontvangen dan passen we deze zo snel mogelijk aan. Heeft u nog geen offerte? Dan maken we deze zo snel mogelijk voor u! Voordat aanrechtblad-kopen.nl begint met produceren dan krijgt u altijd een begrijpelijke productie tekening van ons. Als deze akkoord is dan gaat de zaag erin. Als de productie proces eenmaal aan de gang is dan kan er helaas niks meer gewijzigd worden.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.