Natuursteen branche

aanrechtbladkopen-showroom

Natuursteen branche

De Natuursteen branche van Nederland is erg groot te noemen. Alleen al in Nederland is de totale omzet + 300 miljoen euro per jaar! Het is dus bijna vanzelfsprekend dat er een groot aantal bedrijven actief is binnen de natuursteen branche. momenteel zijn dit er zo’n 800. Dit maakt een gezonde concurrentie mogelijk.

De natuursteen branche kent verschillende takken :

Bouwen :

Elk gebouw is anders ontwikkeld en gebouwd. Veel hangt af van het jaartal van bouwen en de toen geldende technieken. Toch word natuursteen steen al decennia lang gebruikt. Dit komt door de vele mooie eigenschappen van steen. Het is niet voor niks dat er veel bouw gerelateerde bedrijven binnen de natuursteen branche actief zijn. Natuursteen toepassingen zijn zeer concurrerend t.o.v. alle andere bouwmaterialen. Sfeervol en altijd zeer duurzaam

Wonen :

Een overgroot deel binnen de Natuursteen branche is de tak wonen.Een sfeerbepalende verhoging van de waarde van ieder type huis. Natuursteen is stijlvol, hoogwaardig, duurzaam en zeker niet duur.Ieder ontwerp volgt uit materiaaleigenschappen. Daarom  is inzicht in de indrukwekkende winning noodzaak. Basisproducten van blok tot tegel bieden talloze toepassingen, waarbij fantasie de enige beperking is. Wij denken graag met u mee!

Cultureel :

Zonder zorg voor het milieu en de mens is er geen cultuur. Natuursteen is het oudste materiaal en bevat vele unieke bewijzen van oude beschavingen. Duurzaam en bijzonder. Mensen en rituelen blijven de basis. Of het nu gaat om kunst van natuursteen , grafzerken van natuursteen, het is en blijft een eeuwenlang toegepast materiaal.

Natuursteen branche : waar staat Aanrechtblad-kopen.nl?

De core business van aanrechtblad-kopen.nl is het leveren en installeren van werkbladen, badkamer bladen en balie bladen. Door de jaren heen hebben we ondervonden dat focus hebben en vóóral houden van levensbelang is. Juist daardoor kunnen wij ons onderscheiden binnen de natuursteen branche. Niet alles willen verkopen, maar enkel datgene waar wij het beste in zijn en écht alles van weten. Dit zorgt ervoor dat onze foutmarge nihil is en dat maakt zakendoen met Aanrechtblad-kopen.nl erg prettig.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring op onze site te verbeteren.