Natuurstenen werkblad installeren

Als u een werkblad van natuursteen wilt kopen, dan zult u niet alleen rekening moeten houden met de kwaliteit van de steen zelf, maar ook de kwaliteit van de installatie. Een aanrechtblad installeren is niet iets wat u even zelf binnen een uurtje voor elkaar krijgt. Zelfs als u een ervaren vakman bent, kunt u het niet alleen af. U heeft dus een vakkundig team nodig om deze klus voor elkaar te krijgen.

Een natuurstenen werkblad installeren moet vakkundig gebeuren

Het is van groot belang dat het installeren van een aanrechtblad professioneel gebeurd. Wij bieden dan wel aanrechtbladen, tafelbladen, badkamerbladen en vensterbanken aan voor een zeer schappelijke prijs maar toch is het eeuwig zonde als één of meerdere stenen sneuvelen tijdens de installatie. Bovendien zult u dan een aantal weken moeten wachten voordat u weer verder komt. Kortom, een zeer ongelukkige situatie.

Het is echter ook een zeer reële situatie als u zich bedenkt hoe zwaar werkbladen van graniet, composiet en andere steensoorten zijn. Een keukenblad van een meter lang heeft ongeveer een gewicht van 50 kilogram. En aangezien een aanrecht meestal een paar meter lang is, moet u al snel denken aan een paar honderd kilo aan stenen.

Natuursteen is niet onverwoestbaar

Waar u tevens rekening mee moet houden is dat natuursteen, ongeacht de extreme bestendigheid van stenen als keramiek, niet onverwoestbaar is. Als u een keukenplaat op de grond laat vallen, dan bestaat de kans dat er een barst zichtbaar is of, nog erger zelfs, deze door het midden breekt.

Daarnaast is het niet uitzonderlijk wanneer de keukenbladen al voordat zij voor het eerst in gebruik genomen zijn meerdere oneffenheden hebben. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door het onverantwoord verplaatsen van de zware stenen of het foutief monteren van de aanrechtbladen. De conclusie is dus; laat het over aan de professional.

Wat kost het installeren van mijn werkblad?

Als u bij ons een offerte aanvraagt voor het leveren van een aanrechtblad, dan zitten de kosten voor het installeren daarvan niet inbegrepen. We laten namelijk de keuze aan u of u gebruik wilt maken van deze dienst. Wilt u echter meer weten over het laten monteren van uw werkbladen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze installatieservice, dan krijgt u écht waar voor u geld. Ons team bestaat enkel uit ervaren en bedreven vakmensen die al jaren dag in, dag uit keukenbladen en andere natuurstenen oppervlakken netjes en zonder resten installeren. We kiezen dus niet voor goedkope uitzendkrachten die wel de wil maar niet de kennis en de ervaring hebben. Zo besparen we u een hoop ellende.

Prijstabel montages, demontages en bezorgingen

Montage

1 BLADDEEL  2 BLADDELEN  3 BLADDELEN OF MEER
Montage door één monteur € 325 € 350 € 375
Montage door twee monteurs € 400 € 425 € 450
Montage in België € 375 € 400 € 425
Montage niet door ons geleverde spoelbak + € 25 + € 25 + € 25

Demontage

     
Demontage oude keukenblad door één monteur € 100 € 150 € 175
Demontage oude keukenblad door twee monteurs € 175 € 225 € 250

Bezorging

     
Bezorgen in Nederland binnen 100km / 1 uur € 95 € 95 € 95
Bezorgen rest van Nederland (uitgez. Waddeneilanden) € 125 € 125 € 125
Bezorgen in België / Waddeneilanden  € 150  € 150  € 150
* Getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW