Badkamerbladen

Wanneer u een badkamerblad zoekt bent u ook bij ons aan het goede adres, want naast aanrechtbladen en tafelbladen leveren wij ook badkamerbladen. In onze fabriek kunnen wij alle beschikbare steensoorten zo bewerken als u wilt. Een badkamerblad is voor ons dan ook dagelijks werk. Weet u uw wensen al dan kunt u een vrijblijvende offerte aan vragen.

Badkamerbladen speciaal voor u.

Badkamerbladen zijn er in verschillende soorten materialen, wij leveren o.a. composiet, graniet, keramiek en terrazzo. Ieder materiaal heeft zijn eigen kenmerken en karakteristieken. De verschillen kunt u zien in ons video overzicht.  Voor composiet bieden wij de 2 top merken silestone en compac aan.
Deze materialen kunt u ook gebruiken voor andere zaken zoals uw vloer, deurplint of afwerking

Spoelbakken en kranen

De badkamerbladen die wij leveren kunnen wij ook voor u installeren. Wij beschikken over een deskundig team van monteurs, die dagelijks aanrechtbladen, badkamerbladen en tafelbladen installeren in Nederland en Belgie. Wellicht bent u naast uw blad ook nog op zoek naar een spoelbak. De spoelbakken zijn in meerdere varianten leverbaar zoals in roest vrij staal, steen, maar ook in een tegeltjesvariant. Voor de verschillende spoelbakken kijkt u op de homepage en in ons video overzicht.

Wanneer u interesse heeft in meer informatie dan kunt u middels ons offerte formulier een vrijblijvende prijs opgave laten maken. Mocht u eerst meer vragen hebben over de service en de garantie die wij leveren bij de badkamerbladen dan is alle informatie bij ons op de website beschikbaar. Maar mocht u toch nog vragen hebben neem dan tussen kantoor uren contact op middels telefoon of middels onze livechat.

Wanneer u graag een persoonlijk gesprek over uw badkamerblad heeft met een adviseur dan kunnen wij dit voor u regelen. Onze adviseur heeft ook verschillende stalen die hij met u kan bekijken. Wij sturen ook stalen op echter zijn hier kleine kosten aan verbonden. Uiteraard bent u altijd welkom om een afspraak te maken en bij ons in de showroom te komen kijken.