Aanrechtbladen

Het werkblad bepaalt de sfeer in de keuken. Natuursteen leent zich uitstekend voor aanrechtbladen. Mooi, duurzaam, kleurvast, doekje erover en schoon. Composiet staat ook wel bekend als de industriële variant van natuurstenen aanrechtbladen. Composiet wordt vervaardigd uit kwartszand, aangevuld met bindmiddel en de typerende spiegeldeeltjes.

Silestone  levert aanrechtbladen die zelfs bijna helemaal uit natuurlijk kwarts bestaan, waardoor deze werkbladen buitengewoon goed tegen vlekken en krassen kunnen. Bovendien behandelt Silestone de aanrechtbladen met een antibacteriële coating die het product unieke hygiënische eigenschappen geeft. Composiet is niet alleen geschikt voor de keuken maar ook voor vloeren, badkamers en wandbekleding.  Was composiet tot voor kort alleen weggelegd voor de happy few, nu is dit prachtige materiaal  door moderne productie- en verwekingstechnieken betaalbaar geworden voor een veel grotere doelgroep.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Wij hebben geen overheadkosten en produceren en transporteren de composiete aanrechtbladen zo kosteneffectief mogelijk.  Onze voorraad staat dus niet in luxe showrooms uitgestald maar gewoon naast de fabriek.  Wij werken bovendien niet met allerlei tussenpersonen die een deel van de winst opslokken en de prijzen voor de consument opdrijven. Onze  lage prijzen vertalen zich echter nooit in een slechte dienstverlening.  Integendeel.  Ons doel is om met onze natuursteenproducten van uw keuken een droom te maken. Voor goede kwaliteit natuursteen en een perfecte dienstverlening hoeft u bij ons niet de hoofdprijs te betalen.

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen! U kunt kiezen uit zelf opmeten en installeren of één van onze professionals dat laten doen. Meten is immers weten. Het invullen van de offerte-aanvraag kost slechts een minuutje van uw tijd. U krijgt zo snel mogelijk een passende offerte zonder verborgen extra kosten.

Graniet


Budgetsteen


Technological Quartz


Trend New Line


Bio Colors Line


NEBULA


PLATINUM SERIE


LIFE SERIE


ZEN SERIE


RIVERS SERIE


MITHOLOGY SERIE


STELLAR SERIE


MESOPOTAMIA SERIE


TROPICAL FOREST SERIE


CIELO SERIE