Keukenbladen Prijzen – Van Goedkoop Tot Wat Duurder

Bij aanrechtblad-kopen.nl vindt u een groot en divers aanbod keukenbladen. Een keukenblad uit ons assortiment vormt het middelpunt van iedere keuken. Ze zijn stijlvol, uniek en kwalitatief goed. Onze keukenbladen prijzen variëren van laag tot wat hoger. Keukenbladen prijzen zijn afhankelijk van het materiaal. U krijgt bij ons altijd een eerlijke prijs.

keukenbladen prijzen

keukenbladen prijzen

Een groot aanbod keukenbladen

Bij aanrechtblad-kopen.nl vindt u een groot aanbod keukenbladen. Een keukenblad is een van de belangrijkste elementen in uw keuken. Het is belangrijk dat uw keukenblad goed in uw keuken past.

Kies een keukenblad die u mooi vindt en die bij uw stijl past. Gaat u voor klassiek of voor modern?

Welke eigenschappen ziet u graag terug in keukenbladen?

Ieder keukenblad heeft eigenschappen en daarmee zowel voordelen als nadelen. Vindt u het belangrijk dat uw keukenblad hitte-, kras- en stootbestendig is? Wilt u vooral een keukenblad dat onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken is? Of kijkt u vooral naar de keukenbladen prijzen en de daar tegenover staande kwaliteit?

Voordat u tot aanschaf overgaat, is het handig om eerst na te gaan welke eigenschappen u belangrijk vindt bij keukenbladen. Wij adviseren u graag over de alle eigenschappen en voor- en nadelen van alle materialen.

Keukenbladen van diverse soorten (natuur)steen

Welke (natuur)steen vindt u mooi voor in uw keuken? Kiest u voor graniet, marmer, terrazzo, keramiek, beton of composiet?

Granieten keukenbladen
Graniet is een stollingsgesteente met een gekristalliseerde structuur. Granieten keukenbladen hebben een levendige uitstraling en zijn niet kapot te krijgen. Graniet is makkelijk schoon te maken en behoudt te allen tijde zijn kleur.

Graniet


Marmeren keukenbladen
Marmer is een vorm van natuursteen, het ontstaat door de kristallisatie van kalksteen. Marmeren keukenbladen geven veel sfeer aan uw keuken. Uw keuken krijgt er in een klap een exclusieve uitstraling.

Terrazzo keukenbladen
Een terrazzo keukenblad wordt handgemaakt van natuursteen, marmersteen en cement. Het materiaal is krachtig en schittert mooi. Terrazzo keukenbladen hebben diverse afwerkingsmogelijkheden.

Keramieken keukenbladen
Keramieken keukenbladen bestaan uit plaatmateriaal dat samen met klei en kleurstoffen geperst en daarna gebakken is. Keramieken keukenbladen zijn hittebestendig, krasvast en heel hard. Hete pannen en schalen kunnen er gerust op gezet worden.

Betonnen keukenbladen
Een betonnen keukenblad bestaat uit cement. Soms wordt er iets aan het cement toegevoegd, waardoor het beton een nog mooiere uitstraling krijgt. Betonnen keukenbladen zijn stijlvol, puur en robuust en gaan jarenlang mee.

Composieten keukenbladen
Composieten keukenbladen bestaan voor een groot deel uit kwarts. Composiet is hard en bestendig. Het is praktisch in gebruik en hygiënisch omdat het makkelijk schoon te maken is. Composieten keukenbladen zijn te verkrijgen in een grote variatie aan kleuren.

Trend New Line


Keukenbladen prijzen

Onze keukenbladen prijzen variëren. De prijs is afhankelijk van het materiaal waar het keukenblad van gemaakt is. Wij bieden goedkope en wat duurdere keukenbladen aan.

De keukenbladen prijzen zijn hoger als het materiaal zeldzaam is en de afwerking ingewikkeld is. Keukenbladen prijzen zijn lager als het materiaal populair is en de afwerking veel voorkomt.

Keukenbladen op maat gemaakt

Wij maken onze keukenbladen volledig voor u op maat. Allereerst meten we uw keuken op. Als we de afmetingen van uw toekomstige keukenblad ter beschikking hebben en weten welk type steen u wenst, beginnen we in de fabriek met de productie.

Wilt u uitsparingen in uw keukenblad? Dat is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van uitsparingen voor:
-fornuis
-spoelbak
-kraangat
-cooker
-stopcontacten

U kunt het keukenblad uiteraard ook zelf inmeten als u dat wenst. Bekijk hiervoor ons filmpje werkblad inmeten.

Werkbladen in keukens onderhouden

Wilt u lang van uw keukenblad kunnen genieten? Zorg dan voor regelmatig onderhoud. Het is verstandig om uw keukenblad regelmatig te reinigen en eventueel te impregneren. Het precieze benodigde onderhoud is afhankelijk van het materiaal waaruit het keukenblad geproduceerd is.

Snelle levering keukenbladen

Alle keukenbladen die u bij aanrechtbladkopen.nl bestelt, worden snel geleverd. Binnen 8 weken na uw order heeft u het keukenblad al in uw keuken. In vele gevallen zelfs al binnen een week.

Als u dat wilt, leveren we alleen het steenproduct, zodat u de installatie zelf kunt regelen. Wees erop bedacht dat keukenbladen zwaar zijn en dat deze voorzichtig vervoerd en geïnstalleerd moet worden. Dit is geen eenmanstaak.

Professionele installatie

Wij installeren alle keukenbladen op een professionele wijze. Onze ervaren installateurs installeren uw keukenblad zonder daarbij schade aan te richten. De kwaliteit van uw keukenblad is het allerbelangrijkste.

De doelgroep

Wij maken geen onderscheid in klanten. We leveren keukenbladen aan:
-consumenten
-aannemers
-ontwikkelaars
-ontwerpers
-winkels

[cta]