Keukenblad – Goedkoop en Uniek

Keukenblad goedkoop

Keukenblad goedkoop

Moet uw keukenblad goedkoop zijn? Wenst u wel een keukenblad dat goedkoop is en ook een lange levensduur heeft? Bij aanrechtbladkopen.nl koopt u een keukenblad dat goedkoop, uniek, kwalitatief goed en stijlvol is.

Keukenblad – goedkoop en van mooie gesteenten

Als uw keukenblad goedkoop en van een mooie steen gemaakt moet zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft een ruime keuze uit keukenbladen van marmer, graniet, terrazzo, keramiek, beton en composiet.

Marmeren keukenblad
Marmer is een vorm van natuursteen, het ontstaat door de kristallisatie van kalksteen. Een marmeren keukenblad geeft veel sfeer aan uw keuken. Uw keukenruimte krijgt door een marmeren keukenblad direct een exclusieve uitstraling.

Granieten keukenblad
Graniet is een stollingsgesteente met een gekristalliseerde structuur. Een granieten keukenblad heeft een levendige uitstraling en is niet kapot te krijgen. Het keukenblad is makkelijk schoon te maken en behoudt te allen tijde zijn kleur.

Graniet


Terrazzo keukenblad
Een terrazzo keukenblad wordt handgemaakt van natuursteen, marmersteen en cement. Het materiaal is krachtig en schittert mooi. Terrazzo keukenbladen hebben diverse afwerkingsmogelijkheden.

Keramieken keukenblad
Keramiek bestaat uit plaatmateriaal dat samen met klei en kleurstoffen geperst en daarna gebakken is. Een keukenblad van keramiek is hittebestendig, krasvast en heel hard. Hete pannen en schalen kunnen er gerust op gezet worden.

Betonnen keukenblad
Een betonnen keukenblad bestaat uit cement. Soms wordt er iets aan het cement toegevoegd, waardoor het beton een nog mooiere uitstraling krijgt. Een betonnen keukenblad is stijlvol, puur en robuust en gaat jarenlang mee.

Composieten keukenblad
Een keukenblad van composiet bestaat voor een groot deel uit kwarts. Composiet is hard en bestendig. Het is praktisch in gebruik en hygiënisch omdat het makkelijk schoon te maken is. Composieten keukenbladen zijn te verkrijgen in een grote variatie aan kleuren.

Technological Quartz


Een keukenblad – goedkoop en op maat gemaakt