Composiet Natuursteen – Luxe, Tijdloos en Slijtvast

Wilt u een aanrechtblad kopen dat tijdloos, oersterk en hittebestendig is? Kies dan voor composiet natuursteen. Bij aanrechtblad-kopen.nl vindt u een uitgebreid assortiment keukenbladen van composiet natuursteen. Heel divers, met een lange levensduur en onderhoudsvriendelijk. Maak snel een keuze!

composiet natuursteen

composiet natuursteen

Composiet natuursteen – vervaardigd uit graniet, kwarts en harsen

Aanrechtbladen van composiet natuursteen worden vervaardigd uit gerecycled graniet, kwarts en harsen. Composiet wordt ook wel de industriële variant van natuurstenen aanrechtbladen genoemd. Het bevat wel natuursteen, maar wordt technisch vervaardigd. Wij leveren onze aanrechtbladen van composiet natuursteen gepolijst, gebrand of gezoet.

Gaat u voor gepolijst, gebrand of gezoet composiet natuursteen?

Composieten werkbladen kunnen in drie verschillende varianten worden uitgevoerd:

Gepolijst
Gepolijst composiet natuursteen is heel fijn gepolijst. Hierdoor krijgt composiet natuursteen een hoge glansgraad. Dit uit zich in een mooi spiegelend oppervlakte. Gepolijst composiet natuursteen is heel dicht, kleurvast, kras- en vlekbestendig.

Gebrand
Gebrand composiet natuursteen ontstaat doordat het oppervlak een warmtebehandeling van ongeveer 1300 graden Celsius ondergaat. Composiet natuursteen wordt door het branden ruw en open van structuur. De open structuur heeft als nadeel dat vocht en vuil snel in het materiaal kunnen trekken. Dit is tegen te gaan met een impregnant.

Gezoet
Gezoet composiet natuursteen heeft een matte uitstraling. Dit komt doordat het composiet het laatste proces van polijsten niet ondergaan heeft. Gezoet composiet natuursteen heeft een opener oppervlak waardoor vocht en vuil snel in het materiaal kunnen trekken. Dit kunt u tegengaan door een impregnant te gebruiken.

Wanneer kiest u voor composiet natuursteen?

Er zijn vele redenen te noemen om een composiet natuursteen aanrechtblad aan te schaffen.

Composiet natuursteen is bijvoorbeeld geschikt wanneer u op zoek bent naar een aanrechtblad met een luxe uitstraling.

Kiest u voor composiet natuursteen, dan kiest u ook voor een oersterk en hittebestendig aanrechtblad. Op composiet natuursteen kunt u gerust een hete pan plaatsen, zonder dat het aanrechtblad direct barst.

Composiet natuursteen is krasbestendig, stootvast en slijtvast. Het materiaal zal in de toekomst niet rekken of krimpen. Door deze eigenschappen gaat composiet natuursteen lang mee.

Aanrechtbladen van composiet natuursteen zijn erg dicht. Dit betekent dat water, vocht of schadelijke stoffen geen kans maken om binnen te dringen. Hierdoor is composiet natuursteen erg hygiënisch.

Composiet natuursteen is tot slot ook zeer betaalbaar. Dit komt onder andere doordat composiet uit verschillende materialen bestaat.

Heeft composiet natuursteen ook minpunten?

Nadeel van composiet natuursteen is dat bijtende materialen en hete pannen veel schade aan kunnen richten.

Bij directe hitte ontstaat er een thermoshock. Wanneer u een hete pan op composiet natuursteen plaatst, ontstaan er door de plotselinge opwarming mogelijk zichtbaar blijvende vlekken.

Het onderhoud aan composiet natuursteen

Composiet natuursteen is makkelijk te onderhouden. Wanneer u een paar simpele voorzorgsmaatregelen neemt, behoudt composiet natuursteen lang zijn kwaliteit. Voorbeelden:

-Zet pannen op een onderzetter.
-Verwijder vlekken zo snel mogelijk.

Zitten er vlekken op uw aanrechtblad van composiet natuursteen? Deze verwijdert u snel en makkelijk met warm water en een mild schoonmaakmiddel. Zo blijft composiet natuursteen langdurig mooi.

Een andere aanrader voor het schoonmaken van composiet natuursteen is het gebruik van een natuursteenreiniger. Gebruik daarentegen nooit aceton of thinner.

Door een aanrechtblad van composiet natuursteen jaarlijks te impregneren, wordt het aanrechtblad extra dicht.

Bekijk ons complete aanbod Compac composiet en Silestone composiet.

Levertijd composiet natuursteen aanrechtbladen

Wij leveren onze composiet natuursteen aanrechtbladen snel en efficiënt. Altijd binnen 8 weken na uw order. In vele gevallen al binnen 1 week.

Installeren composiet natuursteen in uw keuken

Het installeren van composiet natuursteen aanrechtbladen in uw keuken gebeurt altijd zeer professioneel. Bij ons staat de kwaliteit van het composiet natuursteen te allen tijde centraal. Wij installeren uw composiet natuursteen aanrechtblad zonder schade in uw keuken.

Doelgroep composiet natuursteen

Wij maken geen onderscheid in klanten. Wij leveren aanrechtbladen aan:
-consumenten
-aannemers
-ontwikkelaars
-ontwerpers
-winkels

[cta]