Betonnen Aanrechtblad – Prijzen, Voordelen en Meer

Is de keuze gevallen op een betonnen aanrechtblad? Beton is een veelzijdig materiaal. Het is niet alleen in het oog springend, maar ook stijlvol.

betonnen aanrechtblad prijzen

betonnen aanrechtblad prijzen

In dit artikel vindt u meer informatie over een betonnen aanrechtblad. Prijzen, voor- en nadelen en meer om een goede keuze te kunnen maken voor een betonnen aanrechtblad.

Beton – de interieurtrend voor de toekomst

Beton is stijlvol, strak en het springt in het oog. De komende jaren zal het betonnen aanrechtblad alleen maar populairder worden. Beton wordt niet voor niets de interieurtrend van de toekomst genoemd.

Met een betonnen aanrechtblad krijgt iedere keuken een mooi, eigentijds uiterlijk. U kiest de vorm, de stijl en de kleur. Maak kennis met de vele mogelijkheden.

De productie van een betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad wordt geproduceerd uit cement. Soms voegen we iets toe aan het cement waardoor het een nog specialere uitstraling krijgt.

Aanrechtbladkopen.nl heeft veel ervaring in het produceren en plaatsen van uw betonnen aanrechtblad.

Beton is een zwaar materiaal, maar door nieuwe productietechnieken is het mogelijk om het gewicht van uw betonnen aanrechtblad flink te reduceren.

Voordelen betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad is puur en robuust. Beton is daarnaast slijtvast, stevig, duurzaam en glad. Dit maakt het een zeer geschikt aanrechtblad.

De uitstraling van een betonnen aanrechtblad is uniek en stijlvol. Dit komt mede doordat een betonnen aanrechtblad zeer glad is. Dit maakt een betonnen aanrechtblad ook nog zeer praktisch en fijn om aan te werken.

Een betonnen aanrechtblad is geschikt voor iedere keuken. Klassiek of modern, met beton kunt u alle kanten op.

Beton is een duurzaam materiaal. Een betonnen aanrechtblad is relatief goedkoop en gaat lang mee. Kiest u voor beton, dan maakt u een bewuste keuze.

Nadelen betonnen aanrechtblad

Er zitten ook een aantal nadelen aan een betonnen aanrechtblad. Beton is erg zwaar. Hierdoor is er een mogelijkheid dat uw keukenkastjes beschadigd raken. Een betonnen aanrechtblad is daarnaast breekbaar en moet dus voorzichtig behandeld worden.

Een betonnen aanrechtblad is gevoelig voor vlekken en zuren. Dat komt doordat beton van nature poreus is. U moet goed opletten dat het keukenblad niet beschadigd raakt en daardoor verzwakt en breekt.

In beton kunnen snel kleine scheurtjes, krassen en beschadigingen ontstaan. Gebruik daarom altijd een snijplank en onderzetters.

Op maat gemaakt betonnen aanrechtblad

Wij maken uw betonnen aanrechtblad op maat. U kiest zelf de gewenste vorm en of u daar nog een geïntegreerde spoelbak bij neemt. Toevoegingen in het beton zijn ook mogelijk. Zo krijgt u altijd een speciale uitstraling en komt uw betonnen aanrechtblad er altijd naar uw smaak uit te zien.

Het onderhoud aan een betonnen aanrechtblad

Een regelmatige onderhoudsbeurt is geen overbodige luxe voor een betonnen aanrechtblad. Wilt u uw betonnen aanrechtblad lang mooi houden, dan is onderhoud noodzakelijk. U dient uw betonnen aanrechtblad regelmatig van een beschermlaag te voorzien.

U voorkomt beschadigingen door snijplanken en onderzetters te gebruiken. Vermijd daarnaast altijd het gebruik van zuren. Omdat beton poreus is, zal het zuren snel opzuigen en daar raakt het aanrechtblad door aangetast.

Betonnen aanrechtblad prijzen

In vergelijking met andere materialen is een betonnen aanrechtblad relatief goedkoop. Beton gaat lang mee. Het is dus een duurzame investering.

Levertijd betonnen aanrechtblad

Uw betonnen aanrechtblad wordt altijd zo snel mogelijk geleverd. Dit kan al na 2 dagen zijn. Wij zorgen er altijd voor dat u het aanrechtblad binnen 8 weken na uw order in huis heeft.

Installatie betonnen aanrechtblad

Wij hebben alleen professionele installateurs in dienst. Zij zorgen ervoor dat uw betonnen aanrechtblad vakkundig en kwalitatief goed geplaatst wordt.

Voor wie is een betonnen aanrechtblad geschikt?

Wij maken geen onderscheid in klanten. We leveren betonnen aanrechtbladen aan:
-consumenten
-aannemers
-ontwikkelaars
-ontwerpers
-winkels

[cta]